NL kinderhealing te Nederweert-Eind

Consult -  healing voor kinderen

te Nederweert - Eind

Ook voor je kind bestaat er de mogelijkheid om een consult aan te vragen. Kinderen communiceren op velerlei gebieden met ons, maar soms begrijpen we de taal niet die ze spreken. Er komen steeds meer (hoog) gevoelige kinderen die zich staande moeten zien te houden in de maatschappij. Hierdoor kunnen ze uit balans raken. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch.

Angsten, concentratieproblemen, onrust, gespannenheid, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen. Dit zijn veel voorkomende klachten.

Ook hier kunnen bloesem remedies verlichting geven en zijn ze een uitstekend hulpmiddel om de balans weer te herstellen.

Wil je graag een consult voor jezelf of voor je kind? Laat het ons dan weten. Dit kan eventueel ook aan huis of via Skype.

We zijn geen vervanging voor medische hulp en adviseren om altijd een arts te raadplegen indien nodig.Praktische informatie


Contact ?

Data?

Consulten uitsluitend op afspraak.

Atman Buddhi Centrum Nederland
Spiritueel Centrum vanuit Kosmosofie
Zoomdijk 3
6034 TB Nederweert-Eind
Tel. 06-10111546
E-mail:info@ab-centrum.nl
Website: www.ab-centrum.nl

 Cursus Kosmosofie
NL - Nederweert-Eind


Je bewustzijn verruimen kan op velerlei manieren. Kosmosofie is één manier, om steeds meer vanuit je hart te gaan leven. Steeds minder de behoefte voelen om te oordelen naar anderen, naar jezelf.

Individueel consult
Nl - Nederweert-Eind

Als mens wordt er op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied veel van je gevraagd in het dagelijks leven. Een moment om bewust te reflecteren, helpt je om inzicht te krijgen in jezelf.

 ABC workshop
NL - Nederweert-Eind

Ken jij de Atman Buddhi Concentration (ABC) lichtinstrumenten, gevuld met universele kosmische energie?