NL - Individueel consult Nederweert-Eind

Individuele healing

te Nederweert - Eind


Contact ?

Data?

Meer in balans komen...

Als mens wordt er op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied veel van je gevraagd in het dagelijks leven. Een moment om bewust te reflecteren, helpt je om inzicht te krijgen in jezelf. Hoe gaat het met me? Hoe sta ik ervoor? Hoe kom ik meer in balans, met mijn omgeving, met mezelf? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zeggen mijn klachten mij?


Vaak uiten mentale en emotionele problemen zich in ons fysieke lichaam, waar we klachten ervaren zoals rug-, nek- en schouderklachten. Vermoeidheid of stress.

Tijdens een consult gaan we samen kijken hoe we de balans kunnen herstellen. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch. Hierbij kunnen ook bloesem remedies worden ingezet als hulpmiddel. Zij belichten vaak bepaalde thema's die in verbinding staan met je persoonlijkheid.Een Skype consult is ook mogelijk.


Ook voor consulten en healing met kinderen kan je bij ons terecht
Praktische informatie

Consulten uitsluitend op afspraak.

Atman Buddhi Centrum Nederland
Spiritueel Centrum vanuit Kosmosofie
Zoomdijk 3
6034 TB Nederweert-Eind
Tel. 06-10111546
E-mail:info@ab-centrum.nl
Website: www.ab-centrum.nl

 Cursus Kosmosofie
NL - Nederweert-Eind


Je bewustzijn verruimen kan op velerlei manieren. Kosmosofie is één manier, om steeds meer vanuit je hart te gaan leven. Steeds minder de behoefte voelen om te oordelen naar anderen, naar jezelf.

 ABC workshop
NL - Nederweert-Eind

Ken jij de Atman Buddhi Concentration (ABC) lichtinstrumenten, gevuld met universele kosmische energie?