B - Inzichtelijk gesprek te Herk-de-stad

Praktische informatie


Contact ?

Data?

Online of in mijn praktijk, op afspraak


Healing Hilde

Keernestraat 86

3540 Herk–de-Stad.

gsm: 0479/405450

www.healing-hilde.be

Inzichtelijk gesprek & healing

te Herk-de-Stad

Heel vaak heb je vragen omtrent jezelf nadat je iets intens hebt mee gemaakt, zoals wie ben ik? Wat doe ik hier op aarde? Wat moet ik hier leren? Het zijn vragen waarvan je de antwoorden nog niet weet. Toch ben je er al bewust van dat deze vragen nieuwe openingen brengen naar jezelf.


In de loop der jaren ben je geconditioneerd door de normen en de waarden van de maatschappij, school, ouders enzoverder. Nu ben je er bewust van geworden dat iets niet meer klopt, maar je kan de vinger er niet op leggen of je weet niet hoe het dan verder moet. Soms zit je zelfs zo in de knoei met jezelf en heb je het gevoel dat je geen stap meer voor of achterwaarts kunt zetten. Wat je vroeger gelukkig maakte werkt nu niet meer.


Tijdens het inzichtelijk gesprek ga je merken dat je in de loop van je leven een bepaalde manier van denken en handelen hebt ontwikkeld. Dit zijn patronen en deze hebben jou heel lang gediend maar op een gegeven moment kunnen ze je niet meer verder helpen. Je kan daar ook heel moe van worden en voor dat je het weet rol je in of tegen een burn-out aan. Het wordt dan heel duidelijk dat het patroon jou niet meer dient.


Je herkent misschien ook wel dat je vaak hetzelfde tegenkomt en dat dat zich telkens herhaald en herhaald in een andere vorm en met andere mensen. Ook dit kan gaan veranderen als je jezelf gaat begrijpen.


Tijdens het inzichtelijk gesprek en de daarbij behorende healing ga je meer kunnen begrijpen over jezelf. De inzichten die je mag ontvangen tijdens het gesprek zijn vaak eyeopeners om jezelf beter te leren kennen. Elke oude wijsheid vertelt hetzelfde; ‘mens, ken jezelf.’

De healing, waarbij de universele energie door je heen stroomt geeft je rust, inzichten over jezelf en je voelt je vaak letterlijk lichter worden. Cursus Kosmosofie
B  - Herk- de -stad

Elke mens heeft een innerlijke Godsvonk, een mooi gezuiverd hart dat wacht om ontsluierd te worden.