B - Universele healing te Landen en online

Universele healing

te Landen

en online

Universele healing is een proces waarbij de lichtwereld wordt ingezet tijdens het healen of transformeren. Het verschil met gedragsveranderingen is dat gedragsveranderingen slechts een herconditionering betekenen. Het is het vervangen van het ene patroon door een nieuw patroon. Maar het blijft dus wel een patroon.


Transformatie of healing daarentegen is de ontplooiing van ons ware potentieel door het weghalen van alles wat ons spontane bloeiproces in de weg staat: beperkende overtuigingen, trauma's, conditioneringen, angsten, enz. Transformatie is bewustzijnsverruiming.Tijdens het healingsproces wordt de energie die door je stroomt versterkt om blokkades te openen, negatieve energieën te verwijderen of juist doelbewust op een bepaalde plaats meer lichtenergie toe te voegen. In de praktijk gaat het meestal om een reeks van processen. Het zal je namelijk tijd kosten om alles wat je hebt geleerd en aangenomen, weer te vergeten. Maar alles wat in de weg staat van jouw puurste Zijn pakt de lichtwereld aan, zodat jij echt mag gaan stralen.

Data?


Waar ?

Wat ?

Prijs ?

Contact ?

Praktische informatie

UNIVERSELE HEALING IN GROEP

30 september, 21 oktober, 18 november, 16 december


INDIVIDUELE HEALING

Op afspraak, ook online mogelijk

B - Landen


Transformeren, opschonen, oplossen om ruimte te maken voor vrijheid, blijheid en meer licht in je leven. Werken met ABC-lichtinstrumenten, kristallen, Kosmosofie, Bach bloesem remedies, chakra’s, meditatie, …


Telkens op vrijdagavond 20u00-22u00, welkom vanaf 19u45.


Zuurbeemdenstraat 9, 3401 Landen (Waasmont)


Prijs in groep: 15€ per avond

Individueel op afspraak, ook online mogelijk.
Prijs: 35€ per consultVan harte welkom na inschrijving of afspraak zodat we in alle rust jouw plekje mogen voorzien.

Heidi Champagne
Zuurbeemdenstraat 9
3401 Landen (Waasmont)
+32477980654

deepenheidi@gmail.com

volg ons www.facebook.com/deepenHeidi  Begeleide meditatie
B - Landen en onlineSteek één lichtje aan, dan heb je een kringetje. Steek verschillende lichtjes samen aan, dan krijg je meerdere kringetjes die elkaar omarmen, versterken en groeien.


Gesprekavond Kosmosofie
B- Landen
Psst… Sta eens stil bij jezelf. Voor jezelf.

Om begrepen te worden is het nodig eerst jezelf te leren begrijpen. Hoe leg je het een ander uit, als je het zelf niet helemaal begrijpt? “deepen” is verdiepen in jezelf, je ware Zelf.