werkweken - Kosmosofie

Ga naar de inhoud'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'Werkvakanties
F – Vogezen

Maandag 4 mei-zaterdag 9 mei  2020

Maandag 20 juli - zaterdag 25 juli 2020
Dinsdag1 september-zondag 6 september 2020
Maandag 5 oktober– zaterdag 10 oktober 2020


Vrijwillgers die zich niet voor de hele werkweek kunnen vrijmaken, kunnen ook binnen de vooropgestelde data instappen.

In 2016 kochten wij een verblijf voor groepen op een natuurdomein in de Vogezen. Aangesproken door de idyllische ligging, volledig omringd door natuur, en de voelbare hoge energetische trilling van de plek volgden we ons hart. Met het doel een inspirerende plek uit te bouwen die de mogelijkheid biedt zich onder te dompelen in de rust, stilte, natuur en verblijdend samenzijn met gelijkgestemden.

Onder het motto, er is altijd wat te doen, organiseren we werkweken met vrijwilligers
. Aangezien een groot domein veel onderhoud vergt, zijn er nooit helpende handen genoeg. Ook de infrastructuur en de gebouwen zijn we met 'tender loving care' aan het opfleuren en ook hier kunnen we best wat hulp gebruiken. In ruil voor jouw hulp bij het binnen- of buitenshuis klussen bieden wij tijdens de werkweken gratis logies en maaltijden aan. Na het klussen is er voor wie wil tijd over voor een wandeling, samen mediteren of gewoon fijn samenzijn...
Wil je je graag inschrijven en je hart, schouders en klussende handen mee onder dit project steken?
Dan ben je van harte welkom!

Ben je opzoek naar een inspirerende groepsaccomodatie
voor je workshops, cursussen, opleidingen, stages?
In de nabije toekomst plannen we groepen te ontvangen, die tegen betaalbare prijzen, cursussen, workshops, opleidingen enz... bij ons kunnen organiseren. Hierbij gebruikmakend van logies op basis van één -en tweepersoonskamers, een polyvalente ruimte uitkijkend op de prachtige omgeving, keuken en ruime eetruimte. Verder zijn op het domein verschillende grasvelden ter beschikking, en is er directe toegang tot uitgestrekte bosgebieden en wijdse vergezichten. De structuur van de gebouwen leent zich zowel voor het ontvangen van kleine en grote groepen.


voor informatie neem gerust contact met ons op en mail naar :
atman.buddhi@gmail.comTerug naar de inhoud