satsang - Kosmosofie

Ga naar de inhoud'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'

Satsang
F- Vogezen

10 nov- 14 nov
18 dec- 22 dec


Hansananda, grondlegger van de 'Kosmosofie: leer van het AL', schreef een zevendelige boekenreeks waarin hij een inkijk geeft in de wereld van liefde-wijsheid. Zijn boeken zijn geïnspireerd en vormen een inspiratiebron voor al wie zich wenst te verdiepen in het ontsluieren van het ego, en thuis wenst te komen in een steeds ruimer begrip van alle zijn.


Hansananda en zijn vrouw Lilianananda brengen met de satsangs een non-dualistische kijk, waarbij zij vanuit waar begrip heel helder toelichten in welke vorm dualtiteiten, conditioneringen en normen onbewust in ons leven en hoe we hierin met elkaar maatschappelijk verweven zijn. Doorheen de satsangs nodigen ze je uit op het ontsluieringspad, waarbij toenemende vreugde, bevrijding en licht aan ruimte en kracht winnen. Wie zijn ego overwint komt thuis in vrede. Wie zijn denken doorziet, opent de deuren van het universele hart.

  • Informatie over de boeken

lees meer  • Interview met Hansananda

lees meer  • Artikels verwijzend naar Hansananda:

De glimlach van de Boeddha
Uit de knoop
Vragen stellen
Het is niet omdat de torenhaan naar het Noorden wijst, dat je niet in een andere richting mag kijken

Eerlijkheid dient de mens

  • Gastenboek

Satsangdeelnemers delen hun ervaringen...  lees meer

  • Fotoboek

Enkele beelden van sfeer en omgeving... neem hier een kijkje


           

Wie vertrouwd is met de boeken van Hansananda, is van harte welkom op de meerdaagse Satsangs van Hansananda en Lilian midden de prachtige natuur van de Vogezen.

  • Dagindeling


van 8u tot 9u30: ontbijtbuffet
van 10u tot 12u30: satsang
van 12u30 tot 13u30: middageten
van 14u tot 17u  : vrij in te vullen, met mogelijkheid om aan te sluiten bij een groepswandeling
van 17u tot 18u30: satsang
van 18u30 tot 20u: avondeten
van 20u tot 22u: satsang

Op de aankomstdag ben je welkom van 14u, uitchecken gebeurt op de vertrekdag na het middageten.
Alle maaltijden worden ter plaatse bereid, gelieve bij inschrijving door te geven indien je vegetarisch wenst te eten. Het keukenteam houdt in de mate van het mogelijke rekening met voedingsallergieën.

  • Logies


We bieden kamers aan waar 2 of 3 éénpersoonsbedden in staan. Voor koppels hebben we kamers met tweepersoonsbedden. Individuele douches en wasbakken zijn beschikbaar op de gang. Op het uitgestrekte domein is ook een leuke campeerplek aanwezig. In de zomermaanden is het ook mogelijk om te overnachten in een tent.(zelf te voorzien).

  • Vervoer

Bij inschrijven sturen we je een wegbeschrijving. Samenrijden met andere deelnemers is altijd mogelijk, en is ook gewoon een leuke manier om de satsang met gelijkgestemd gezelschap te beginnen. Heb je een plaatsje vrij in je wagen, of zoek je een plaatsje laten het ons weten.Terug naar de inhoud