mediatie Kapelle op den Bos - Kosmosofie

Ga naar de inhoud'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'
Lichtmeditaties in groep  
B- Kappele-op-de-bos
elke donderdag


Vanuit rust contact maken met je innerlijke wereld.
Wat heb je vanuit het LICHT, het Universum nodig om te kunnen groeien in bewustzijn? Via meditatie  kan je makkelijker in contact komen met je Hogere Zelf. Hoe werkt het precies?  Door contact te maken met universele energie wordt het persoonlijk trillingsniveau in beweging gebracht. Zuivering van ongekende blokkades kan ondersteund worden, en persoonlijke meningen maken plaats voor universele wijsheid. Door het integreren van wijsheid lossen blokkades makkelijker op.

Iedereen wordt geconfronteerd met lijden. Acceptatie en begrip zijn de sleutels tot de bevrijding uit het lijden. In de niet-acceptatie blijf je hangen in je persoonlijke weerstand wat vaak het lijden nog zwaarder maakt.  Je kan het voor jezelf lichter maken door er op een andere manier mee om te gaan.  Je “zijn” ontwikkelt zich door het zien van de eigen weerstanden en door het steeds makkelijker mee te stromen met het Universele Levenslicht.

We starten de avond met een korte oefening “bewust bewegen en contact maken met je lichaam”. Daarna gaan we in meditatie, focussen op onze binnenwereld en maken samen contact met de Universele energie.  
Waar: Jan Van Eyckstraat 2, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Wanneer: Elke donderdagavond van 20u tot 21u30  
Prijs: € 10   
Info: Christine: 0479/91.54.89 -  Anne: 0470/46.62.55
www.licht-energie.beTerug naar de inhoud