healing Nederweert- Eind - Kosmosofie

Ga naar de inhoud


Consulten
NL - Nederweert-Eind


Tijdens een consult worden er inzichten en adviezen aangereikt die toepasbaar zijn in het proces of de fase van uw leven waarin u op dat moment verkeert. De thema’s in uw leven worden nader belicht. Een consult is voor iedereen anders en uniek. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van ABC-lichtinstrumenten en bloesemtherapie. Omdat elk mens uniek is, is ook elk proces uniek. Als eerste zal er bewustwording nodig zijn om tot verandering te komen. Zich ergens bewust van zijn, geeft inzicht. Inzicht maakt de weg vrij voor verandering.

Gebeurtenissen in je leven, willen je vaak iets vertellen. Door je zelf te leren kennen, leer je je zelf begrijpen. Elk mens en elke gebeurtenis vormt als het ware een spiegel voor je. Je mag daar wat van leren.
Je mag het gaan begrijpen, doorzien, wat de reden is van wat je “overkomt”. Dan pas is er acceptatie en kun je verder. Liefde en wijsheid zijn daarbij de sleutel.

Ook voor uw kinderen kunt u een consult aanvragen. Een consult wordt meestal gecombineerd met een energetische behandeling. Aansluitend kan er een bloesem remedie ingezet worden en bestaat de mogelijkheid om uw kind te ondersteunen met edelstenen en/of mineralen. Dit heeft een positief effect op het welzijn van uw kind.

Consulten via Skype zijn  mogelijk als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.


Consulten uitsluitend op afspraak.

Atman Buddhi Centrum  Nederland
Spiritueel Centrum vanuit Kosmosofie
Zoomdijk 3
6034 TB Nederweert-Eind
Tel. 06-10111546
E-mail:info@ab-centrum.nl
Website: www.ab-centrum.nl


Terug naar de inhoud