healing lichtenergie Kapelle op den Bos - Kosmosofie

Ga naar de inhoud
Individuele Healing
B- Kapelle-op-den-bos

Healing betekent letterlijk "heel worden" en is een bewustwordingsproces, dat de mens in staat stelt om zich na bewustwording te transformeren, te veranderen. Eigenlijk healen we onszelf vaak al onbewust. Op het moment dat je buikpijn hebt, leg je een hand op je buik, bij hoofdpijn op je voorhoofd en zo heb je nog tal van voorbeelden.

Wanneer je een healing ondergaat, verbindt de healer zijn energiestroom met die van jou. Voor een healer is het belangrijk om zelf in balans te zijn om de energie die vanuit het Universum binnenstroomt zo zuiver mogelijk te kunnen doorgeven. Vanuit een neutrale, liefdevolle positie wordt er op diep wezenlijk niveau, via de handen, contact met jouw energie gemaakt en ontstaat een verbinding met je eigen helend vermogen...

Energie is intelligent en gaat daar naar toe waar ze het meest nodig is. Wat het voor jou doet ligt aan het proces waarmee je op dat moment bezig bent. Vaak is het iets waar je je al een tijdje bewust van bent. Het kan zijn dat je tijdens een healing ineens emoties gaat voelen, kleuren ziet, ergens over wilt praten en soms voel je niks speciaal en dat is ook OK.


Waar: Jan Van Eyckstraat, 2, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Wanneer: enkel op afspraak
Duur: +/- 1 uur
Prijs: € 35
Info: Christine: 0479/91.54.89
www.licht-energie.be

Terug naar de inhoud