ABC energetics Bergeijk - Kosmosofie

Ga naar de inhoud
ABC-Energetics

NL - Bergeijk (N-BR)

De Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten kunnen zeer breed worden toegepast voor zowel plaatsing in huis, ondersteuning in bepaalde processen of bijvoorbeeld bij healings en meditatie. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op achtergrond van de ABC Lichtinstrumenten alsook de toepassingsmogelijkheden. Daarnaast laten we middels praktijkoefeningen ervaren wat er met de ABC bollen, piramides en krachtstenen allemaal kan. Ook de statieven waarmee de eigenschappen van de ABC Lichtinstrumenten kunnen worden gecombineerd komen aan bod.


Deze workshop is zowel geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden en dit eens willen ervaren, alsook voor therapeuten die de ABC Lichtinstrumenten willen gebruiken in hun praktijk. Omdat we het aantal deelnemers beperken, is er tijdens de workshop voldoende ruimte voor vragen.


Heb je interesse in een ABC Lichtinstrument?  wil je je uitgebreider laten informeren of eens overleggen over wat in jouw situatie het beste aansluit? Maak vrijblijvend een afspraak, we adviseren je graag en uiteraard ben je welkom om de verschillende producten eens "live" te ervaren.


ABC-energetics
Molenakkers 15
5571LB  BERGEIJK
Tel. +31 6 11 25 33 25
Email: mail@abc-energetics.com
Terug naar de inhoud