Meditatie - Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Meditatie,
een krachtpunt.

Kracht putten uit het meditatieve zijn,
is de poort open zetten naar het intuïtieve zijn.

Meditatie helpt om het lager zelf tot stilte te krijgen,
en het hoger zelf tot bloei te laten komen.

Elke mens is een saptaparna in wording.
Elk lichtwezen weet dit, en heeft dan ook een spreekwoordelijk engelengeduld.
In het hart van de Boedhha leeft waar mededogen.


UNIVERSELE HEALINGMEDITATIES
TONGEREN België

Op deze woensdagavonden gaan we ons bewust afstemmen op het grotere geheel om zo ons persoonlijk groeiproces vanuit een ruimer perspectief te aanschouwen. Hoe ruimer men aanschouwt, hoe groter het begrip, hoe groter de innerlijke vrede.
MEDITATIE - KLANKHEALING-RETREAT
VOGEZEN Frankrijk

Meditatie - klankhealing - wandelen - aanzetten tot zelfreflectie - meditatieve (lig) concerten - energie oefeningen.
MEDITATIE AVOND
NEDERWEERT-EIND Nederland

Meditatie is een manier om het denken tot rust te brengen. Om meer evenwicht in je Zijn te realiseren, om innerlijke rust en vrede te vinden in jezelf. Tijdens de meditatie avonden gaan we uitgebreid mediteren om de stress en onrust die we hebben opgenomen, los te laten.
MEDITATIE De kracht van universele energie
ONLINE
Door meditatie en inzicht komen de kwaliteiten van het hart bovendrijven. We nemen een duik in de universele energie en leren meestromen.
MEDITATIEMOMENT wekelijks
KAPELLE-OP-DEN-BOS België

Met regelmaat de meditatie instappen brengt stabiliteit in je leven! Vanuit de rust kunnen beschouwen wat er speelt in je innerlijk landschap.
MEDITATIEGROEP
KERKRADE Nederland

Bewust bezig zijn met bewuster worden, werken vanuit en vertrouwen op je intuïtie, zakken van je hoofd naar je hart, proberen te begrijpen waarom iets op je pad komt.De Atman Buddhi Concentration lichtinstrument, kunnen gebruikt worden bij het mediteren. De universele kracht die ze in zich hebben maakt het een heel stuk makkelijker om je innerlijk kanaal open te zetten, en onzuiverheden sneller uit je systeem te laten verdwijnen. Waardoor het makkelijker wordt om verdiepend en hoog afgestemd te mediteren.

ZINGMEDITATIES
CADIER EN KEER Nederland

Mantra's zingen zet je keelchakra maar ook je hart open, en laat zo universele energie stromen.
MEDITATIE AVOND
BERGEIJK Nerderland

Door meditatie komen we weer terug in geestelijk en lichamelijk evenwicht. Door regelmatig te mediteren doe je nieuwe energie en inspiratie op en kan je weer opgeladen verder. Door dit samen te doen wordt het effect nog eens versterkt en kunnen achteraf indien gewenst de ervaringen ook nog eens besproken worden.
WERKWEKEN
'Helpende handen gezocht'
VOGEZEN Frankrijk

In 2016 kochten wij een verblijf voor groepen op een natuurdomein in de Vogezen. Aangesproken door de idyllische ligging, volledig omringd door natuur, en de voelbare hoge energetische trilling van de plek volgden we ons hart. Met het doel een inspirerende plek uit te bouwen die de mogelijkheid biedt zich onder te dompelen in de rust, stilte, natuur en verblijdend samenzijn met gelijkgestemden.
Terug naar de inhoud